SimplyCool

 

  #1 (permalink)  
Old 10-20-2011, 04:41 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Default Kama rack 5 card reader problem

Hello, I have a problem with this card reader. The usb ports work fine, but when I insert a card in the slots (I have tried SD, microsd etc) the light blinks between red and green and on my computer appears a new disk unit, but when I try to access it theres a message saying to insert a removable drive in unit X. Then I see the drive information and appears as a raw partition. If I format the drive, it will be recognised but when I take the card out and reinsert it after a few minutes, it doesn't recognise it anymore again. I have tried four different cards with the same result. Is the car reader defective?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10-20-2011, 04:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Default

Also, in the device manager, appears as Generic STORAGE DEVICE USB Device. Isn't there any kind of drivers specifically made for this device or anyone can help me finding some that work better for windows 7 64 bit? Thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Template-Modifications by TMS
Copyrights by Scythe EU GmbH - All rights reserved - 2007

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60