SimplyCool

 

  #1 (permalink)  
Old 05-14-2018, 08:47 AM
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 12
Default eMMC Module Problem

Hello everyone,

I have some trouble reading the eMMC card with my Windows 7. When I put the eMMC card on my ordoid-u2 it boots Android, but when I plug it into a usb-sd-card reader windows does not see the eMMC.
It shows me a drive but it looks like an empty drive. I already tried to read it with a Disk_internals Linux reader tool in order to read the eMMC, but it didn't work. On my Odroid-U2 I have the latest version of ubuntu (with patches) on my SD card as the running system. When I put the eMMC on the ordroid-u2 my Ubuntu Desktop does not mount/see the eMMC.

In the end I want to use the faster eMMC Card as a simple storage for my mysql database (btw. can you reccomend a file system format?). The system is running Ubuntu Desktop from the SD Card...Does anyone have an idea on how to solve this problem?

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=10&t=808
Explainer Video Production Service

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Template-Modifications by TMS
Copyrights by Scythe EU GmbH - All rights reserved - 2007

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70